KASTAMONU İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Eylül Dönemi Mesleki Çalışmalar Duyuru ve Dilekçe Örneği

Eylül 2015 Dönemi Mesleki Çalışmalarını Kastamonu İli Merkez İlçede yapmak isteyen öğretmenler için mesleki çalışmaların yapılacağı okullar zümre bazında ekteki dosyada listelenmiştir. Mesleki çalışmalarını İlimiz Merkez İlçede bulunan okullarda yapmak isteyen öğretmenlerimizin kendi okullarından alacakları görev yeri belgesi ve mesleki çalışmayı İlimizde yapmak istediklerine dair dilekçe ile birlikte ekli listede belirtilen okul müdürlüklerine 01 Eylül 2015 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.


Mesleki çalışmalarını İlimiz Merkez İlçede bulunan okullarda yapacak olan öğretmenlerimiz 01 Eylül-11 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak olan mesleki çalışma bitiminde mesleki çalışma yaptıkları okul müdürlüklerinden alacakları resmi yazıyı görev yaptıkları okul müdürlüklerine teslim edeceklerdir.


Merkez ilçede bulunan Anaokulu, İlkokul ve Ortaokulların branş ve okul isim listesini görmek için BURAYA, Liselerin branş ve okul isim listesini görmek için BURAYA tıklayınız.


Dilekçe örneği için BURAYA tıklayınız.


(Merkez İlçe dışında) ilçelerimizde mesleki çalışmaya katılmak isteyen öğretmenlerimizin yukarıda belirtilen belgelerle birlikte doğrudan ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.


Yukarıdaki açıklamalar İlDışından ve İlçelerden Merkez İlçede mesleki çalışma yapmak isteyen öğretmenler için geçerli olup, Merkez İlçeye bağlı okullarımızda görev yapan öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarını kendi okullarında yapacaklardır.

Aktekke Mahallesi Yalçın Cad No12/1 Posta Kodu 37100 - Santral (366) 2903700 (366) 2903800 Özel Kalem (366) 2903702 (366) 2903703

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.